Termeni si conditii


Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) înainte de a utiliza site-ul https://weddings.costinfetic.ro (denumit în continuare „Serviciul”) operat de CXF PHOTO PHACTORY SRL, având CUI: 39572946, Nr. Reg. Com: J10/683/2018 („noi”, „noi” sau „al nostru”).

Accesul și utilizarea Serviciului sunt condiționate de acceptarea de către dumneavoastră a și conformitatea cu acești Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat către site-ul acelei terțe părți. Vă sfătuim cu tărie să consultați Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile fiecărui site pe care îl vizitați.

Nu deținem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii ale terților

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați în conformitate cu legile statului, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau de a înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este importantă, vom depune eforturi rezonabile pentru a oferi o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o modificare materială va fi stabilit de noi, la discreția noastră exclusivă.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să vă supuneți termenilor revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la costinfetic@gmail.com.