fbpx

Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate („Politica de confidențialitate”) se aplică site-ului web www.weddings.costinfetic.ro (denumit în continuare „site-ul web”) și serviciilor sale, inclusiv utilizarea unui formular de contact și a anunțurilor de pe Facebook, deținute și operate de CXF PHOTO PHACTORY SRL, având CUI: 39572946, Nr. Reg. Com: J10/683/2018.

Această politică de confidențialitate descrie modul în care site-ul https://weddings.costinfetic.ro colectează, utilizează și dezvăluie informații despre dvs. atunci când vizitați sau utilizați site-ul web sau vă implicați în serviciile noastre.

Putem modifica această Politică de confidențialitate din când în când. În cazul în care facem modificări, vă vom notifica prin revizuirea datei din partea de jos a acestei Politici de confidențialitate și, în unele cazuri, vă putem oferi o notificare suplimentară (cum ar fi adăugarea unei declarații pe pagina noastre principale sau trimiterea unei notificări prin e-mail). Vă încurajăm să consultați această Politică de confidențialitate ori de câte ori vă implicați în serviciile noastre sau accesați site-ul nostru web pentru a rămâne informat cu privire la practicile noastre și la modalitățile prin care puteți contribui la protejarea confidențialității dumneavoastră.

Informații pe care le colectăm

Colectăm informații care vă identifică, se referă, descrie, face referire, poate fi asociat sau ar putea fi în mod rezonabil legat direct sau indirect cu dumneavoastră („informații personale”). Informațiile cu caracter personal nu includ date disponibile public din registrele guvernamentale.

Informațiile personale pe care le colectăm prin intermediul site-ului web și al serviciilor depind de modul în care interacționați cu noi. Aceste informații personale pot include:

– Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon

– Informații de plată, inclusiv detaliile cardului de plată

– Informații despre modul în care utilizați serviciile noastre

– Detalii privind interacțiunile cu noi, cum ar fi solicitări de informații sau reclamații

– Numele de utilizator și parolele utilizate pentru a vă conecta la site-ul nostru web sau la serviciile noastre

– Adresele IP care vă sunt atribuite de către furnizorul dvs. de servicii de internet – Alte informații personale nepublice

De asemenea, este posibil să colectăm anumite alte informații personale de la terți. Acestea includ date demografice și alte date disponibile în mod public pe care le-am putea combina cu informațiile personale pe care le-am colectat prin intermediul site-ului web sau al serviciilor.

Este posibil să folosim cookie-uri, etichete de pixeli și tehnologii similare („tehnologii de urmărire”) pe site-ul web și în e-mailuri pentru a colecta informații despre dvs. atunci când interacționați cu serviciile noastre și navigați pe site-ul nostru. Acestea includ tipul de browser și dispozitivul pe care îl utilizați, adresa IP, paginile vizitate pe site-ul web, timpul petrecut pe acele pagini, identificatori unici de dispozitiv, informații despre obiceiurile dvs. de utilizare și navigare pe site-ul web și pe alte site-uri web sau aplicații care au legătură cu noi, date de localizare (dacă le-ați activat) și informații standard din jurnalul web, cum ar fi paginile de trimitere/ieșire, tipul de platformă, data/ora etc.

De asemenea, este posibil să colectăm informații personale prin intermediul unor furnizori de date terți în scopuri de publicitate direcționată.

Scopul colectării informațiilor cu caracter personal

Vom utiliza sau vom dezvălui informațiile dvs. personale numai în următoarele scopuri:

– Pentru a vă furniza serviciile și ofertele pe care le-ați solicitat

– Pentru a comunica cu dvs. despre produsele sau serviciile noastre

– Pentru a răspunde la solicitările dvs

– Pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul și serviciile noastre pentru a le îmbunătăți

– Pentru cercetare, analiză, profilare și alte scopuri comerciale, cum ar fi analiza tendințelor și a utilizării

– Pentru activități de publicitate sau de marketing direcționate

– Pentru prevenirea fraudei și gestionarea riscurilor

– Pentru a respecta legile și reglementările aplicabile.

Nu vindem și nu închiriem informații personale unor terțe părți în scopuri de marketing propriu fără consimțământul dumneavoastră. Cu toate acestea, este posibil să împărtășim informații fără caracter personal (de exemplu, date agregate) cu terțe părți pentru propriile lor utilizări. De asemenea, putem partaja informațiile dvs. personale cu alte părți terțe, dacă este necesar pentru a vă furniza un serviciu sau un produs, pentru a respecta cerințele legale sau pentru a ne proteja drepturile sau proprietatea.

De asemenea, este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale în cazul în care acest lucru este cerut de lege, cum ar fi agențiilor guvernamentale și organelor de aplicare a legii. De asemenea, putem transfera informațiile dvs. personale în cazul unei vânzări, fuziuni, reorganizări, dizolvări sau alte evenimente similare. În toate cazurile în care împărtășim informațiile dvs. personale cu terțe părți pentru propriile lor utilizări, ne vom asigura că există măsuri de protecție adecvate pentru a vă securiza datele.

Aveți anumite drepturi în ceea ce privește utilizarea de către noi a datelor dvs. personale, inclusiv

– Dreptul de a accesa și de a revizui informațiile personale pe care le deținem despre dvs

– Dreptul de a rectifica orice inexactități în informațiile personale pe care le deținem despre dvs

– Dreptul de a vă opune sau de a vă retrage consimțământul pentru ca noi să folosim sau să dezvăluim informațiile dvs. personale, inclusiv în scopuri de marketing. Puteți face acest lucru contactându-ne în orice moment.

– Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere cu privire la prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal

Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt corecte și actualizate. Vom păstra informațiile dvs. personale doar atât timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate pe site-ul nostru. Noi vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Luăm foarte în serios protecția datelor și ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt securizate și prelucrate în mod corespunzător, utilizăm măsuri organizatorice și tehnice adecvate, cum ar fi tehnologie de criptare, pseudonimizarea și controlul accesului. Vom continua să revizuim aceste măsuri în conformitate cu noile tehnologii și modificări ale legislației. De asemenea, dispunem de procese pentru a ne asigura că toate riscurile asociate cu prelucrarea datelor cu caracter personal sunt identificate și gestionate în mod corespunzător prin intermediul managementului riscurilor. Acest lucru include luarea în considerare a impactului potențial al încălcărilor de date, a vulnerabilităților existente sau potențiale, a accesului neautorizat la sisteme și a altor riscuri. În cazul în care luăm cunoștință de o încălcare a securității, vom investiga și vom lua măsurile corespunzătoare. De asemenea, vă vom notifica în cazul în care informațiile dvs. personale sunt afectate de o încălcare a securității, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a vă proteja.

Ne-am angajat să oferim un mediu sigur. Pentru a ne ajuta să fim în vigilenți în fața amenințărilor, folosim măsuri de securitate standard din industrie, cum ar fi firewall-uri și software de scanare a virușilor. De asemenea, le cerem tuturor angajaților care se ocupă de clienții să urmeze cursuri de formare privind confidențialitatea și securitatea datelor. Ne revizuim în mod regulat măsurile de securitate pentru a ne asigura că respectăm standardele industriei și că ne conformăm cu legile și reglementările aplicabile.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care gestionăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate pe site-ul nostru web. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți.

Vă mulțumim pentru că v-ați făcut timp să citiți aceste rânduri!

Data actualizării: 12 decembrie 2022